Як врятувати наркомана? Благовіст

Наркоманія - це бич нашого часу, але все ж не можна втрачати надію на порятунок від цієї страшної недуги. У Церкви є все необхідне для того, щоб позбавити людину від наркотичної залежності.



Як священику мені часто доводиться зустрічатися з наркоманами і їх батьками. Хочу дати і вам конкретні рекомендації, як діяти в цій ситуації.

Тим, хто хоче боротися зі страшною недугою наркозалежності, треба стати церковними людьми. Наркотики - це смерть, наркомани - це немов ракові хворі, але тільки наркоманія - духовна хвороба. Наркоманія і пияцтво - явища одного порядку і відбуваються вони від спустошення душі. Наповнити ж душу можна тільки молитвою, вірою, благочестям, а для цього треба змінити спосіб життя, не зустрічатися з тими «друзями», які «сіли на голку», не бувати в компаніях, де вживають наркотики.



Повністю згодна з батюшкой.Молітва матері сильна і треба обов'язково, не опускаючи рук, боротися за своє чадо.Трудно, але Господь чує нас і допомагає, перевірено на себе.На протягом 7 років наша сім'я бореться за сина і завжди Бог чує мої благання і бачить мої сльози про сина свого проливають, завжди Боженька відводить від дитя мого неминучу біду, нехай навіть тим, що двічі син знаходився в ув'язненні, це був порятунок від загибелі і я завжди вдячна Господу.Я протягом 4-х років (як перший раз сина посадили) замовляю йому сорокоуст за здоров'я-постійно і сама молюся і відчуваю підтримку Всевишнього і набагато легше справлятися з цією болезнью.Верю, що зцілення прідет.Слово матері тримає своє дитя на цьому світі і дає йому сіли.Дай Вам Бог терпіння.

Дай Бог Вам сил і терпіння! Ви робите добру справу!

Я теж лікувалася в Рішенні. Мені дуже сподобався сам підхід і ремісія в цій реабілітації кілька років уже, в порівнянні з релігійними громадами - варто було вийти і відразу мене підкошувало і я відразу ж починала вживати, потім знову детокс, реабілітації і знову употребуха. Тут ще жодного разу не злетіла, тому підтримую Гната і теж раджу!

Залиште свій відгук Очистити